Senay

In 1991 heb ik Senata opgericht. Samen met vele trainers, docenten en andere betrokkenen hebben we in de regio Rijnmond en daarbuiten projecten en trajecten ontwikkeld en uitgevoerd die gericht zijn op werk en opleiding. Dankzij de Senata-trajecten hebben duizenden migranten beter kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving. Meer informatie over de projecten en opdrachtgevers vindt u op de lijst. Ondertussen is er veel veranderd in het landschap van participatie.

Deze veranderingen hebben mij nieuwe inzichten en inspiratie gegeven. Mijn jarenlange ervaring, kennis en betrokkenheid bij verschillende culturen boden mij de kans om mij in te zetten voor therapie en begeleiding. Meedoen en gelukkig zijn in Nederland is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms lukt het niet om zonder hulp jezelf en je weg te vinden of om het gevoel te krijgen dat je erbij hoort. Tegenwoordig legt sociale media ook extra druk op mensen.

Naast het geven van trainingen en communicatielessen heb ik me sinds 2010 toegelegd op therapeutische behandeling en begeleiding bij psychosociale klachten en problemen. Om me verder te ontwikkelen heb ik de opleiding Cognitieve- en Gedragstherapie via de vakvereniging VGCt gevolgd. Mijn specialisaties: Schema therapie, Persoonlijkheidsstoornissen algemeen en in relatie tot impuls- en agressie problemen en depressieve stoornissen. Voor trauma gerelateerde klachten bied ik EMDR therapie. Verder ben ik afgestudeerd Klinische Psychologie MSc. Mijn afstudeer onderzoek ging over het gebruik van online GGZ door migranten. 

De psychologische gesprekken voer ik in mijn eigen praktijk (face-to-face) en ook online (via scherm). Dit is vooral handig als je niet van huis kunt, ver weg woont of als het tijdstip beter uitkomt. Een combinatie van beide (blended) is ook mogelijk, met afwisselend face-to-face en online sessies. Afhankelijk van je situatie en behoeften, kan ik kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Psycholoog MSc, Cognitief- en Gedragstherapeut, EMDR- en Schematherapeut