Psychologische therapie en begeleiding

Problemen en klachten kunnen een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Niet alleen op psychisch vlak, maar vaak leiden problemen ook tot lichamelijke en sociale klachten. Naarmate u uitstelt om hulp te zoeken kunnen de klachten en de problemen complexer worden, denk aan: stress, angst, somberheid, spanning en agressie, machteloosheid, slapeloosheid, hopeloosheid, verstoorde relaties. In een vertrouwelijke en veilige omgeving kunt u zich bij mij vrij uiten; u krijgt oprechte persoonlijke aandacht. Ik maak gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve methoden, waaronder cognitieve en/of gedragstherapie en schematherapie. Voor angsten en spanningen, zoals traumatische ervaringen bied ik EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) aan om de klachten te verminderen, zodat u zich beter voelt en sneller herstelt. 

U kunt bij mij terecht voor:

  • Psychische klachten en problemen
  • Psycho-sociale en maatschappelijke problemen
  • Spanningen als gevolg van het leven in twee culturen
  • Generatie problemen, het vinden van een eigen identiteit en het maken van keuzes.
  • Burn-out klachten
  • Begeleiding bij ziekteverzuim en terugkeer naar werk
  • Verbetering van communicatie en sociale vaardigheden
  • Verbetering leefstijl en dagelijks leven
  • Complexe  problematiek, waaronder psychische, lichamelijke, sociale, maatschappelijke, relationele, en werk/studie- en of rol als opvoeder gerelateerde kwesties. 

"Na een zware depressieve tijd en ook relatieproblemen ben ik weer geluk gaan voelen. Ik heb dit speciaal voor u geschilderd. U was als een rots in de branding voor mij."

- Kim

"Ik ben u dankbaar, u heeft mij veel geleerd, ik durf nu meer, ik kan met meer zelfvertrouwen zelf acties ondernemen."

- Saliha